Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Aarts, schrijnwerker, geboren te Buggenum op 11 januari 1886, zoon van Martinus Aarts en Cornelia Hubertina van de Vorst.


Hij was gehuwd (1) met
Elisabeth Mertens, geboren te Roermond op 29 januari 1887, overleden aldaar op 12 juni 1917, dochter van Hendrik Hubert Mertens en Agnes Hubertina Selder.

Hij is getrouwd te Roermond op 21 augustus 1919 (2) met zijn schoonzus
Anna Catharina Hubertina Mertens, dienstbode, geboren te Roermond op 28 juni 1899, overleden aldaar op 2 april 1967, dochter van Hendrik Hubert Mertens en Agnes Hubertina Selder.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina