Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorethea Gielen, geboren te Roggel op 1 september 1872, overleden te Helden-Grashoek op 2 november 1949, dochter van Jakob Gielen en Joanna Maria Hendrikx.


Zij is getrouwd te Helden op 23 mei 1892 met
Johannes van Moorsel, arbeider, geboren te Stratum rond 1865, zoon van Franciscus van Moorsel en Wilhelmina Schellen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus Jacobus, geboren te Helden in december 1894, overleden te Nederweert op 24 maart 1895.
  • 2 : Wilhelmina, geboren te Mierlo rond 1896.
    Zij is getrouwd te Helden op 26 september 1921 met Peter Graven, arbeider, geboren te Nederweert op 18 mei 1879, zoon van Hendricus Graven en Joanna Maria Hendriks.
  • 3 : Franciscus, koopman, geboren te Helmond rond 1900.
    Hij is getrouwd te Helden op 17 februari 1920 met Hendrika Hölzken, ventster, geboren te Veert (D) rond 1899, dochter van Pieter Hölzken en Helena Hermans.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina