Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Elizabeth Segers, naaister, geboren te Neeritter op 2 juni 1813, overleden te Kessenich op 10 september 1868, dochter van Martin Francois Segers en Jeanne Marie Schaeken.


Zij is getrouwd te Kessenich op 29 maart 1856 met
Hendrik Renier Willen, landbouwer, afkomstig uit Kessenich, geboren op 30 april 1812, overleden aldaar op 13 december 1899, zoon van Martinus Willen en Sebilla van den Winkel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina