Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelia Hubertina Wulmsen, geboren te Heythuysen op 17 april 1889, overleden te Nederweert op 16 augustus 1940, dochter van Willem Wulmsen en Dorethea Gubbels.


Zij is getrouwd te Nederweert op 12 april 1912 met
Joannes Franciscus Cornelis Jonkers, arbeider, geboren te Nederweert op 1 oktober 1885, overleden aldaar op 9 oktober 1972, zoon van Peter Joseph Jonkers en Wilhelmina Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Wilhelmina, geboren te Nederweert rond 1912, overleden aldaar op 2 augustus 1916.
  • 2 : Maria Wilhelmina Francisca, geboren te Nederweert rond 1920, overleden aldaar op 15 mei 1921.
  • 3 : Anna Catharina Theresia, geboren te Nederweert rond 1926, overleden aldaar op 27 juni 1930.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina