Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Driessen, landbouwer, geboren te Swalmen op 12 augustus 1837, wonende aldaar, zoon van Peter Driessen en Elisabeth Paulissen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 13 april 1863 met
Wilhelmina Houben, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 17 februari 1840, wonende te Baarlo en te Swalmen, overleden aldaar op 20 augustus 1932, dochter van Henricus Houben en Corneille Geenen.
(Zij is later getrouwd te Swalmen op 19 augustus 1882 met Thomas Arnold Fransen, arbeider, geboren te Swalmen op 11 augustus 1819, zoon van Joseph Fransen en Wilhelmina Geraedts. (Hij was weduwnaar van Maria Catharina Houbertz, overleden te Swalmen op 7 november 1873. Hij was weduwnaar van Petronella Hubertina Geraedts, overleden te Swalmen op 26 juli 1881.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina