Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Baets, spoorwachter, geboren te Haelen op 17 december 1868, overleden te Roermond op 26 mei 1933, zoon van Christiaan Hubert Baets en Joanna Mechtildis Coenen.


Hij is getrouwd te Haelen op 16 november 1892 met
Cornelia Driessen, dienstmeid, geboren te Swalmen op 2 november 1865, overleden te Maasniel op 8 april 1950, dochter van Martinus Driessen en Wilhelmina Houben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina