Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Tijssen, werkzaam bij de politie, geboren te Baexem op 17 maart 1895, overleden te Veghel op 8 april 1980, zoon van Henricus Hubertus Tijssen en Maria Elisabeth Gubbels.


Hij was gehuwd met
Catharina Frederika Bertina Braam, geboren te Groesbeek op 6 mei 1906, overleden te Oss op 8 april 1971.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Theodorus, geboren te Brunssum op 24 januari 1929, overleden te Oirschot op 10 april 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina