Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubertus Verboeket, schrijnwerker, geboren te Herten op 10 januari 1853, overleden te Linne op 17 mei 1922, zoon van Peter Verboeket en Cornelia Wolters.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Antonetta Leijendekkers.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Haelen op 30 maart 1891 (2) met
Gertrudis Wilhelmina Berben, geboren te Haelen op 27 mei 1860, overleden te Linne op 8 februari 1935, dochter van Peter Berben en Gertruidis Caris.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina