Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Ramaekers, dienstknecht, geboren te Haelen op 15 december 1868, zoon van Jacobus Ramaekers en Catharina Gertrudis Loesberg.


Hij is getrouwd te Herten op 14 oktober 1892 met
Gertrudis Hubertina Teuwen, geboren te Herten-Merum op 1 maart 1872, dochter van Jacobus Hubertus Teuwen en Maria Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Michiel, arbeider, geboren te Herten rond 1907.
    Hij is getrouwd te Meijel op 15 oktober 1934 met Anna Elisabeth Houtappels, geboren te Meijel rond 1909, dochter van Johannes Gabriel Houtappels en Johanna van Rijt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina