Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ida Schreurs, dienstbode, geboren te Haelen op 5 juni 1863, dochter van Jacobus Schreurs en Aldegonda Schreurs.


Zij is getrouwd te Roermond op 29 september 1891 met
Matheus Hubertus Schumacher, fabrieksarbeider en arbeider bij slachthuis, geboren te Roermond op 28 januari 1867, wonende aldaar, zoon van Antonius Schumacher en Elisabeth Hubertina Wiers.
(Hij is later getrouwd te Meijel op 23 mei 1938 met Gertrudis Lommen, caféhoudster, geboren te Tegelen rond 1876. (Zij was weduwe van Gerardus Hubertus Genang, slager, geboren te Roermond rond 1866, overleden te Meijel op 4 juni 1937, zoon van Andreas Hubertus Genang en Elisabeth Hubertina Janssens.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina