Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Sillekens, geboren te Haelen op 8 augustus 1902, overleden te Roermond (Z) op 20 maart 1984, begraven te Haelen op 23 maart 1984, zoon van Peter Joannes Sillekens en Maria Catharina Koninx.


Hij is getrouwd te Haelen in het jaar 1941 met
Gertrudis Elisabeth Hubertina Pelsers, geboren te Haelen op 18 december 1902, overleden te Roermond op 4 juni 1974, dochter van Lambertus Pelsers en Barbara Hubertina Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Haelen op 17 augustus 1943, overleden te Grathem op 3 juni 1968.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina