Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegondis Hubertina Winkelmeulen, winkelierster, geboren te Haelen op 17 mei 1857, overleden aldaar op 30 april 1914, dochter van Theodore Winckelmeulen en Gertrudis Nijskens.


Zij is getrouwd te Haelen op 15 juni 1896 met
Joannes Nicolaas Hubertus Kampen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 7 december 1866, overleden te Haelen op 12 november 1912, zoon van Jan Theodoor Kampen en Cornelia Beurskens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina