Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Segerus Hendrickx, gedoopt te Kessel op 8 april 1731, zoon van Joannes Hendrickx en Joanna Linssen.


Hij is getrouwd te Kessel op 13 augustus 1761 voor de kerk met
Johanna Verhaegh, gedoopt te Neer op 10 december 1726, dochter van Matheus Verhaegh en Elisabeth Beurskens.
(Zij is eerder getrouwd te Kessel op 31 oktober 1748 voor de kerk met Henricus Schaeffels, gedoopt te Kessel op 10 januari 1724, overleden aldaar op 30 januari 1761, zoon van Joannes Schaeffels en Joanna Mertens.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus, landbouwer en pachter, gedoopt te Kessel op 12 januari 1767, overleden te Hunsel-Haler op 21 januari 1832.
    Hij is getrouwd te Baexem op 11 februari 1793 voor de kerk met Gudula Loven, landbouwster, geboren te Baexem op 27 februari 1773, overleden te Hunsel op 15 september 1836, dochter van Theodoor Löven en Petronella Hulskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina