Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathea Stammen, geboren te Haelen op 12 februari 1855, overleden te Roermond op 22 januari 1918, dochter van Andreas Stammen en Catharina Mertens.


Zij is getrouwd te Haelen op 15 juni 1891 met
Andreas Joosten, geboren te Neer op 15 februari 1835, wonende te Buggenum, te Neer op Kinkhoven en te Roermond, overleden aldaar op 6 januari 1914, zoon van Martin Joosten en Marie Arets.
(Hij is eerder getrouwd te Maasniel op 2 oktober 1871 met Anna Maria Fijten, geboren te Maasniel op 3 maart 1833, overleden aldaar op 18 april 1891, dochter van Joannes Fijten en Maria Stox.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina