Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Simons, landbouwster, wonende te Maasbree.


Zij was gehuwd met
Gerard Janssen, landbouwer, wonende te Maasbree.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Martinus, geboren te Maasbree op 1 november 1865, wonende te Kessel en te Helden, overleden na 1928.
  Hij is getrouwd te Helden op 22 april 1895 (1) met Johanna Stammen, geboren te Helden rond 1867, dochter van Pieter Stammen en Peternel van Essen.
  Hij is getrouwd te Haelen op 10 april 1899 (2) met Petronella Stammen, huishoudster, geboren te Haelen op 10 juli 1860, wonende te Kessel en te Helden, overleden na 1928, dochter van Andreas Stammen en Catharina Mertens.
 • 2 : Anna Maria, landbouwster, geboren te Maasbree rond 1870.
  Zij is getrouwd te Helden op 6 februari 1893 met Christiaan Grijmans, landbouwer, geboren te Helden op 22 oktober 1859, zoon van Pierre Jean Grijmans en Johanna Reuls.
 • 3 : Hendrik, landbouwer, geboren te Helden rond 1878.
  Hij is getrouwd te Helden op 19 oktober 1903 met Anna Maria Smedts, geboren te Maasbree rond 1881, dochter van Gerard Smedts en Anna Geurts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina