Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Joseph Abrahams, geboren te Haelen op 31 maart 1904, overleden te Roermond (Z) op 4 augustus 1975, zoon van Peter Abrahams en Anna Catharina Hendrix.


Hij is getrouwd te Swalmen op 4 januari 1937 met
Petronella Hubertina Broens, geboren te Beesel op 8 mei 1912, overleden te Weert (Z) op 14 februari 1997, begraven te Weert-Laar, dochter van Peter Johann Broens en Hedwig Terzowski.
(Zij was later gehuwd met Wim Vanlier, geboren te Horst op 22 november 1911, overleden te Weert op 1 juli 2003. (Hij was weduwnaar van Anna Kopen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina