Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Hubertus Schoenmakers, schrijnwerker, geboren te Roermond op 2 oktober 1843, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 maart 1905, zoon van Christoffel Schoenmakers en Petronella Stultjens.


Hij is getrouwd te Roermond op 8 oktober 1867 met
Mechtildis Winkelmolen, dienstmeid, geboren te Buggenum op 5 november 1837, wonende te Roermond, overleden aldaar op 12 augustus 1914, dochter van Seger Winkelmolen en Maria Catharina Rulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Matheus Henricus Christoffel, geboren te Roermond op 21 september 1868, overleden aldaar op 27 september 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina