Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis van Geneegen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn op 18 mei 1829, wonende te Haelen, overleden aldaar op 4 juli 1903, dochter van Joannes van Geneigen en Maria Catharina van den Akker.


Zij is getrouwd te Horn op 22 april 1861 met
Jacobus Cornelissen, landbouwer, geboren te Haelen op 3 februari 1826, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 augustus 1883, zoon van Henricus Cornelissen en Gertrudis Hellewegen.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Henrica, dienstbode, geboren te Haelen op 15 december 1870, overleden te Grathem op 14 oktober 1937.
    Zij is getrouwd te Roermond op 12 april 1904 met Jacobus Coenen, landbouwer, geboren te Baexem op 21 april 1873, overleden te Asten op 4 december 1944, zoon van Conrard Coenen en Petronella Campen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina