Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Anna Custers, geboren te Roggel op 13 december 1904, overleden te Weert (Z) op 13 mei 1989, begraven te Ittervoort, dochter van Joannes Jacobus Custers en Hendrina Hubertina Roost.


Zij is getrouwd te Hunsel op 7 juni 1940 met
Theodorus Kusters, landbouwer, geboren te Hunsel op 18 april 1899, overleden op 27 januari 1977, begraven te Ittervoort, zoon van Jacob Hubert Kusters en Catharina Hubertina Mols.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina