Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Wilhelmina Gorissen, geboren te Haelen op 8 juli 1912, overleden op 26 december 1984, begraven te Haelen, dochter van Theodorus Gorissen en Willemina Beurskens.


Zij was gehuwd met
Joannes Jacobus Kersten, geboren te Haelen op 14 augustus 1898, overleden te Meijel op 20 juli 1990, begraven te Haelen, zoon van Willem Kersten en Jacoba van Lier.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina