Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Puts, landbouwer, geboren te Beegden op 10 januari 1859, overleden te Sittard op 29 mei 1943, zoon van Joannes Puts en Maria Ullers.


Hij is getrouwd te Beegden op 27 april 1897 (1) met
Anna Catharina Snijders, geboren te Beegden op 18 maart 1858, overleden aldaar op 20 februari 1898, dochter van Jacob Snijders en Anna Catharina Clerckx.

Hij is getrouwd te Haelen op 15 mei 1899 (2) met
Anna Margaretha Schreurs, dienstmeid, geboren te Neer op 18 juli 1866, overleden te Beegden op 10 oktober 1936, dochter van Hendrik Schreurs en Anna Maria Nijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina