Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Teeuwen, kleermaker, geboren te Haelen op 24 december 1881, overleden te Horst op 1 oktober 1940, zoon van Hermanus Teeuwen en Catharina Heggen.


Hij is getrouwd te Roermond op 16 juli 1914 met
Gertrudis Hubertina van Heel, geboren te Maasniel op 17 oktober 1884, overleden te Venlo op 20 juli 1926, dochter van Joannes Hubertus van Heel en Jacomina Sliepen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Franciscus, kantoorbediende, geboren te Venlo rond 1922, wonende te Horn, overleden aldaar op 12 februari 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina