Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Cleutjens, landbouwster, geboren te Hunsel-Haler op 8 juli 1840, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 16 december 1920, dochter van Pierre Cleutjens en Hendrine Deckers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 23 oktober 1873 met
Lambertus Hubertus Roost, landbouwer, geboren te Hunsel-As op 11 april 1841, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 10 maart 1913, zoon van Jan Roost en Marie Catherine Willekens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Joannes, geboren te Hunsel op 15 september 1877, overleden aldaar op 16 januari 1964.
  • 3 : Maria Catharina, geboren te Hunsel op 19 augustus 1880, overleden aldaar op 5 november 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina