Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Josephus Hubertus Waeijen, kleermaker, geboren te Haelen op 22 oktober 1905, overleden te Heythuysen op 18 maart 1991, begraven aldaar, zoon van Hermanus Waeijen en Maria Elisabeth Custers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 18 oktober 1940 met
Maria Josephina Vervuurt, geboren te Maasbree op 12 maart 1902, wonende te Heythuysen, overleden te Roermond (Z) op 26 mei 1972, begraven te Heythuysen, dochter van Jan Vervuurt en Helena van Mullekom.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina