Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Jan Caris, landbouwer, geboren te Heythuysen op 13 december 1848, overleden aldaar op 31 december 1892, zoon van Michel Caris en Maria Cornelia Hendriks.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 17 april 1885 met
Cornelia Vermij, landbouwster en dienstmeid, geboren te Heythuysen op 30 januari 1842, wonende te Neer op Brumhold en te Roggel, overleden te Heythuysen op 20 oktober 1915, dochter van Winandus Vermij en Petronelle Gielen.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 6 juli 1868 met Peter Hendriks, akkerknecht en landbouwer, geboren te Buggenum op 25 januari 1837, wonende te Roggel, overleden aldaar op 16 mei 1881, zoon van Guillaume Hendrix en Gertrude Colbers.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina