Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Leonardus Lenarts, wonende te Roermond.


Hij was gehuwd met
Dorothea Jaegers, wonende te Roermond.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, geboren te Roermond op 24 februari 1872, wonende te Haelen, overleden aldaar op 11 december 1949, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Haelen op 20 april 1903 met Martinus Hubertus Kockelkoren, sigarenfabrikant, geboren te Haelen op 5 december 1870, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 april 1946, begraven aldaar, zoon van Martinus Kockelkoren en Agnes van Lier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina