Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Schreurs, geboren te Haelen op 28 mei 1902, overleden te Roermond (Z) op 23 juni 1984, begraven te Horn, dochter van Godefridus Schreurs en Maria Catharina Cleutjens.


Zij is getrouwd te Horn op 8 november 1929 met
Jan Hubert Schreurs, bierbrouwersknecht, geboren te Horn op 22 september 1896, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 3 september 1969, begraven te Horn, zoon van Jacobus Schreurs en Maria Christina Keuven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina