Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Jozef Hendrix, timmerman, geboren te Haelen op 22 mei 1902, overleden te Weert op 8 juli 1974, zoon van Petrus Henricus Hubertus Hendrix en Anna Margaretha Abrahams.


Hij is getrouwd te Weert op 16 februari 1924 met
Sophie Josephine Catharina Neijens, geboren te Anderlecht (B) op 30 december 1903, overleden te Oosterhout op 2 januari 1987, dochter van Godefroid Neijens en Marie Elisabeth Aldegonde Parewijck.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina