Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Franssen, landbouwster, geboren te Horn op 4 mei 1834, overleden te Beegden op 13 juni 1907, dochter van Thomas Franssen en Anne Catherine Jacobs.


Zij is getrouwd te Horn op 24 augustus 1859 met
Peter Antonius Schreurs, landbouwer, houtzager en timmerman, geboren te Beegden op 12 november 1832, overleden aldaar op 8 mei 1906, zoon van Antonius Schreurs en Maria Agnes Wassenberg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon, brouwersknecht en landbouwer, geboren te Beegden rond 1861.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 17 april 1891 met Gertrudis Hubertina Coumans, geboren te Heel en Panheel rond 1863, dochter van Reinier Coemans en Severina Hubertina Suntjens.
  • 2 : Godefridus, landbouwer en bedrijfsleider houthandel, geboren te Beegden op 10 januari 1871, overleden te Haelen op 7 mei 1951.
    Hij is getrouwd te Haelen op 16 februari 1903 met Maria Catharina Cleutjens, geboren te Haelen op 4 mei 1878, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 9 oktober 1971, begraven te Haelen, dochter van Jan Mathijs Cleutjens en Elisabeth Reuten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina