Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Martinus Waeijen, kleermaker, geboren te Haelen op 14 maart 1911, wonende aldaar, overleden te Roermond op 2 april 1993, begraven te Haelen, zoon van Peter Joannes Waeijen en Maria Elisabeth Hubertina Daniels.


Hij is getrouwd te Haelen op 14 november 1938 met
Joanna Catharina Beurskens, geboren te Haelen op 26 juli 1914, wonende aldaar, overleden te Horn op 29 december 2000, begraven te Haelen, dochter van Renier Joseph Hubertus Beurskens en Joanna Christina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Sophia Gerarda, geboren te Haelen rond januari 1946, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 juli 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina