Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Peter Hubertus Levels, molenaar, geboren te Haelen op 5 november 1905, overleden op 11 december 1982, begraven te Kessel, zoon van Hubertus Levels en Petronella Beek.


Hij is getrouwd te Kessel op 9 september 1938 met
Johanna Elisabeth Boll, geboren te Dülken (D) op 14 november 1907, overleden te Panningen op 13 augustus 2001, begraven te Kessel, dochter van Anton Boll en Gertrud Beeks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina