Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Hubertina op het Broek, dienstmeid, geboren te Haelen op 10 december 1873, dochter van Joannes op het Broek en Maria Josef Stocks.


Zij is getrouwd te Maasniel op 15 januari 1900 met
Johannes Hubertus Engels, landbouwer, geboren te Maasniel op 3 september 1873, zoon van Pieter Hubertus Engels en Petronella Hubertina Opbroek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus, geboren te Maasniel op 28 mei 1900.
  • 2 : Johannes Hubertus, fabrieksarbeider, geboren te Asenray op 5 juli 1901, overleden te Roermond Hospice St. Camillus op 20 juni 1976, begraven te Swalmen op 24 juni 1976.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 29 december 1930 met Petronella aan den Boom, dienstbode, geboren te Neer op 12 april 1904, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Roermond op 26 juni 1988, dochter van Wilhelmus aan den Boom en Wilhelmina Bergs.
  • 3 : Anna Maria Petronella, geboren te Maasniel op 3 oktober 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina