Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Antonetta Florence Henriette Janssen, geboren te Roermond op 11 juni 1906, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 februari 1987, begraven te Haelen, dochter van Louis Willem Hubert Janssen en Anna Gertruda Hubertina Aquarius.


Zij is getrouwd te Haelen op 12 september 1933 met
Peter Antonius Leonardus Vencken, koopman, geboren te Obbicht en Papenhoven op 11 juni 1904, wonende te Haelen, overleden te Weert op 25 maart 1993, begraven te Haelen, zoon van Conradus Johannes Mathijs Vencken en Maria Catharina Hubertina Beckers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina