Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertruda Hubertina Aquarius, geboren te Haelen op 3 december 1871, overleden te Roermond op 22 mei 1941, dochter van Paulus Henricus Hubertus Aquarius en Gertrudis Florentina Hubertina Wouters.


Zij is getrouwd te Haelen op 2 mei 1905 met
Louis Willem Hubert Janssen, koopman, geboren te Belfeld op 1 november 1865, zoon van Gerardus Hubertus Janssen en Henrietta Mathea Maria Lucia Kessels.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina