Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Stakenborg, dienstmeid, geboren te Ittervoort op 6 april 1860, overleden te Wessem op 5 februari 1937, dochter van Jacob Staekenborgh en Ida Huijskens.


Zij is getrouwd te Wessem op 21 september 1894 met
Antonius Hubertus Hecker, timmerman, geboren te Wessem op 27 november 1863, overleden aldaar op 15 december 1950, zoon van Hermanus Hubertus Hecker en Maria Elisabeth Dereckx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Wessem op 14 augustus 1898, overleden te Roermond op 5 september 1954.
    Zij is getrouwd te Wessem op 18 april 1934 met Daniel Hubertus Deneer, geboren te Wessem op 7 februari 1889, overleden aldaar op 4 augustus 1970.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina