Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Matias Jacobs, metselaar, geboren te Haelen op 28 januari 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 maart 1889, zoon van Albert Jacops en Helena Gorissen.


Hij is getrouwd te Haelen op 14 september 1874 met
Cornelia Daniels, landbouwster, geboren te Haelen op 10 mei 1848, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 november 1918, dochter van Peter Daniëls en Theodore Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Albertus, onderwijzer, geboren te Haelen op 17 mei 1880, overleden te Geleen op 16 augustus 1957.
    Hij is getrouwd te Elsloo op 1 mei 1911 met Petronella Hubertina Vaassen, geboren te Stein op 20 juni 1883, overleden te Elsloo-Meers op 5 december 1967, dochter van Joannes Henricus Vaassen en Maria Catharina Janssen.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina