Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Aspers, dienstmeid, geboren te Weert op 3 april 1845, wonende te Haelen, overleden aldaar op 12 februari 1908, dochter van Wilhelmus Aspers en Elisabeth Seerden.


Zij is getrouwd te Weert op 7 juli 1873 met
Gerardus Schreurs, landbouwer, geboren te Haelen op 14 januari 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 september 1913, zoon van Pierre Schreurs en Elisabeth Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Christina, geboren te Haelen op 20 februari 1876, overleden aldaar op 14 juli 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina