Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelis Mathis Wijnen, mijnhoutuitmeter, geboren te Haelen op 17 juli 1910, wonende aldaar, overleden te Roermond op 13 december 1982, begraven te Haelen op 16 december 1982, zoon van Peter Joannes Wijnen en Anna Elisabeth Tulkens.


Hij is getrouwd te Haelen op 24 mei 1937 met
Petronella Catharina Hubertina Kockelkoren, geboren te Haelen op 18 juli 1910, wonende aldaar, overleden op 15 maart 2006, begraven te Haelen, dochter van Leonardus Hubertus Kockelkoren en Maria Hubertina Vrinsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Maria, geboren te Haelen rond augustus 1941, overleden aldaar op 16 maart 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina