Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Josephina Wijnen, geboren te Haelen op 9 augustus 1902, overleden te Kerkrade op 8 juli 1980, dochter van Peter Hubertus Wijnen en Catharina Gertrudis Hubertina Opgenhaffen.


Zij is getrouwd te Kerkrade op 26 oktober 1927 met
Karel Hendrik Rademakers, bankwerker, geboren te Simpelveld op 19 november 1906, overleden te Apeldoorn op 2 januari 1981, zoon van Pieter Joseph Rademakers en Maria Herberger.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina