Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Henricus Josephus Vilrokx, houtkoopman, geboren te Haelen op 27 februari 1908, overleden te Roermond op 20 maart 1985, zoon van Jean Pierre Vilrokx en Joanna Petronella Hubertina Waeijen.


Hij is getrouwd te Roermond op 24 september 1936 met
Wilhelmina Francisca Antonia Maessen, geboren te Roermond op 29 oktober 1909, dochter van Jan Mathis Maessen en Maria Gertruda Arts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina