Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Vilrokx, herbergier, wonende te Lommel (B).


Hij was gehuwd met
Anna Maria Laureijsen, wonende te Lommel (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean Pierre, houtkoopman en koopman, geboren te Lommel (B) op 1 april 1872, wonende te Haelen, overleden aldaar op 12 oktober 1966.
    Hij is getrouwd te Haelen op 13 november 1907 met Joanna Petronella Hubertina Waeijen, geboren te Haelen op 22 mei 1883, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 24 maart 1971, begraven te Haelen op 27 maart 1971, dochter van Hendrik Waeijen en Aldegondis Duijsend.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina