Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Johannes Hubertus Cartigny, slager en fruitteler, geboren te Swalmen op 4 december 1881, wonende te Haelen, overleden aldaar op 15 maart 1967, begraven aldaar op 20 maart 1967, zoon van Mathias Cartigny en Joanna Dings.


Hij is getrouwd te Haelen op 7 oktober 1907 met
Catharina Hubertina Vestjens, geboren te Haelen op 31 januari 1884, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 augustus 1973, dochter van Joannes Vestjens en Maria Weekers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina