Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Maria Thissen, geboren te Haelen op 7 mei 1912, overleden op 10 februari 2004, begraven te Haelen, dochter van Peter Thissen en Maria Wilhelmina Caris.


Zij is getrouwd te Haelen op 20 oktober 1941 met
Peter Gerardus Hubertus van Pol, houtbewerker, geboren te Heythuysen op 27 oktober 1911, overleden te Horn op 17 februari 2007, zoon van Gerardus Hubertus van Pol en Elisabeth van Tongerlo.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina