Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Thissen, arbeider, geboren te Belfeld op 17 augustus 1883, overleden te Roermond (Z) op 6 januari 1966, begraven te Haelen op 10 januari 1966, zoon van Gerardus Thissen en Catharina Ernst.


Hij is getrouwd te Haelen op 29 augustus 1910 met
Maria Wilhelmina Caris, geboren te Haelen op 11 november 1875, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 oktober 1960, dochter van Henricus Caris en Joanna Kessels.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina