Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Margaretha Abrahams, geboren te Melick en Herkenbosch op 19 oktober 1881, overleden te Weert (Z) op 31 oktober 1970, dochter van Gerardus Abrahams en Maria Dorothea Baats.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 oktober 1904 met
Petrus Henricus Hubertus Hendrix, arbeider, geboren te Weert op 4 mei 1880, overleden te Weert (Z) op 30 juni 1963, zoon van Antoon Laurens Hendrix en Anna Gertrudis Wullems.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jozef, timmerman, geboren te Haelen op 22 mei 1902, overleden te Weert op 8 juli 1974.
    Hij is getrouwd te Weert op 16 februari 1924 met Sophie Josephine Catharina Neijens, geboren te Anderlecht (B) op 30 december 1903, overleden te Oosterhout op 2 januari 1987, dochter van Godefroid Neijens en Marie Elisabeth Aldegonde Parewijck.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina