Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Elisabeth Hendrix, geboren te Haelen op 29 juli 1875, overleden te Thorn op 9 januari 1927, dochter van Henricus Hendrix en Maria Helena Konings.


Zij is getrouwd te Haelen op 30 december 1912 met
Jan Mathijs Hubert Wassenberg, geboren te Beegden op 5 juni 1875, overleden te Thorn op 3 februari 1963, zoon van Petrus Wassenberg en Margaretha Hubertina Baggen.
(Hij is later getrouwd te Thorn op 9 februari 1931 met Hubertina Dorothea Maria Sniekers, geboren te Thorn op 29 mei 1891, overleden aldaar op 19 april 1983.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina