Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Schoenmaekers, koopman in galanterieën, geboren te Haelen op 1 oktober 1879, overleden te 's-Gravenhage op 11 februari 1962, zoon van Joannes Hubertus Schoenmakers en Joanna Schmits.


Hij is getrouwd te den Haag op 24 mei 1922 met
Canstantia Francina Remeeus, handelaarster in galanterieën, geboren te Rotterdam op 8 april 1875, overleden aldaar op 17 april 1940, dochter van Jacques Corneille Remeeus en Lena Josina Hasselaar.
(Zij was de gescheiden echtgenote van Antonie Henricus Kelfkens. Zij was de gescheiden echtgenote van Benjamin Pasman.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina