Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Isodore Charle August Hubert Wassenberg, landbouwer, geboren te Buggenum op 27 maart 1880, overleden te Roermond op 27 september 1939, zoon van Petrus Wassenberg en Margaretha Hubertina Baggen.


Hij is getrouwd te Beegden op 4 april 1902 met
Anna Hubertina Niessen, geboren te Heel en Panheel op 4 januari 1882, overleden te Roermond op 5 mei 1956, dochter van Joseph Niessen en Elisabeth Landoux.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina