Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Mathias Hendrix, geboren te Haelen op 13 maart 1913, overleden aldaar op 17 november 1995, begraven aldaar, zoon van Joannes Hubertus Hendrix en Anna Gertrudis Nijskens.


Hij was gehuwd met
Maria Timmermans, geboren te Kessel op 21 maart 1914, wonende te Haelen, overleden te Heythuysen (b) op 28 juni 2000, begraven te Haelen op 3 juli 2000, dochter van Pieter Jacob Timmermans en Margaretha Jozefina Wolters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina