Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Allegonda Hubertina Peeters, geboren te Haelen op 18 december 1915, overleden te Roermond op 29 december 2002, begraven te Buggenum, dochter van Hendrikus Joseph Peeters en Anna Maria Mechtildis van Horen.


Zij was gehuwd met
Louis Wilhelmus Gerardus Petrus Snijders, geboren te Buggenum op 31 december 1914, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 23 april 1983, begraven te Buggenum op 27 april 1983, zoon van Joseph Arnold Hubert Snijders en Maria Catharina Silvrants.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina