Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cecilia Reijnders, geboren te Horn op 22 november 1883, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 mei 1955, dochter van Willem Reijnders en Anna Maria Vermeulen.


Zij is getrouwd te Horn op 20 oktober 1916 met
Peter Johannes Mooren, landbouwer, geboren te Neer op 3 oktober 1886, wonende te Heel en Panheel, overleden te Heythuysen op 30 juli 1974, zoon van Peter Henricus Mooren en Catharina Smolenaers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Horn op 26 november 1918, overleden aldaar op 28 november 1918.
  • 3 : Elisabeth Josepha, geboren te Horn op 13 maart 1921, overleden aldaar op 21 maart 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina